WHAMISA FRESH SHERBET KRÉM Z OPUNCIE 45g

WHAMISA Sherbet krém je taková "noční maska" na pleť.

Proto ho doporučujeme používat na noc.


  • (1 ks) Skladem
1 495 Kč
Kategorie: Přírodní kosmetika
 

Během noci totiž pleť odpočívá, přijímá maximum látek a má čas na regeneraci. Po nanesení se krém rozpustí na kůži doslova jako sherbet a zanechá tak saténový vzhled. Organické plody kaktusu (opuncie) a extrakt ze stonku opuncie spolu s rostlinnými oleji, másly a vosky poskytují hlubokou a trvalou hydrataci. Sherbet obsahuje i přírodní ceramidy, které reparují kožní bariéru a uzamykají hydrataci v pleti.

- Hlavní složkou jsou výtažky z ovoce a stonků opuncie. Obsahují mucin, glykoprotein, který je svými účinky podobný mucinu produkovanému šneky. Jeho hydratační vlastnosti jsou neuvěřitelné.

- Kandelilový a karnaubský vosk dodává pokožce pružnost a přirozený lesk. Bambucké máslo, opunciový, mandlový a kokosový olej dohromady vytvářejí výživný mix.

- Úplnou novinkou v opunciové řadě jsou přírodní ceramidy NP získané z olejů obsažených v tradičních korejských rostlinách jako je ženšen, čajovník, růže tshubaki. Ty jsou přirozenou součástí kožní bariéry a tvoří ochrannou vrstvu pokožky.

- Adenosin je jedním ze čtyř základních stavebních kamenů lidské DNA. S věkem pleť přirozeně stárne a právě adenosin umí její stárnutí rapidně zpomalit. V molekulární kosmetice je to zcela nový objev, v Česku prakticky neznámý. A co adenosin umí? Produkuje kolagen, zmizíkuje vrásky a navíc je vhodný i pro citlivou pleť a akné.

Návod k použití: 

Po dvoufázovém čištění a aktivaci pleti Tonikem, aplikujte Sérum na vrásky a oční okolí. Poté naneste krém na obličej, krk a dekolt. Používejte denně, ideálně večer. Pro vyšší efekt nanášejte silnější vrstvu krému.

Složení: 

Opuntia Ficus-Indica Fruit Extract, Polyglyceryl-3 Caprate, *Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, *Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Ethyl Olivate, Stearic Acid, Sorbitan Oleate, Cetyl Alcohol, *Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Opuntia Ficus-Indica Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, **Cetearyl Olivate, **Sorbitan Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Saccharide Isomerate, Ceramide NP, ☆(-)-alpha-bisabolol, Prunus Amygdalus Amara (Bitter Almond) Kernel Oil, Hedera Helix (Ivy) Leaf/Stem Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower Water, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Pimpinella Anisum (Anise) Fruit Extract, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Rosa Damascena Flower Water, Hedera Helix (Ivy) Leaf/Stem Extract, Musa Sapientum (Banana) Flower Extract, Fragaria Chiloensis (Strawberry) Fruit Extract, ☆Adenosine, Aqua, Citric Acid, Sodium Citrate

* pochází z ekologického pěstitelství
** přírodního původu   
☆ certifikace Ecocert  

 

O značce:

WHAMISA JE LUXUSNÍ KOREJSKÁ KOSMETIKA BEZ CHEMIE: Jediná kosmetika s patentovanou fermentací a bez přidané vody na českém trhu!!!
Díky patentované fermentaci je:

  • Znásobena účinnost výrobků a zaručen okamžitý viditelný efekt po aplikaci.
  • Snížené riziko vzniku alergických reakcí na přírodní složky, proto je kosmetika vhodná pro alergiky a osoby s přecitlivělou pletí.
  • Prodloužena doba trvanlivosti od otevření produktu na osm měsíců. Přípravky bez chemie vydrží max šest týdnů.

Whamisa neobsahuje žádnou přidanou vodu, protože:

  • Voda v kosmetických produktech pleť vysušuje.
  • Voda vytváří prostředí pro množení mikroorganismů. Proto musí být produkty chemicky konzervovány. Chemické konzervanty kromě vedlejších účinků mohou dráždit pokožku nebo způsobovat alergické reakce.
  • Produkty bez přidané vody jsou logicky koncentrovanější a proto účinnější.

WHAMISA není testována na zvířatech ve všech fázích výroby produktu a je vhodná i pro vegany.
Kosmetika WHAMISA má tyto certifikáty: EWG, BDIH, VEGAN, Original Excellent Dermatest

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: