Everest Ayurveda KESHAPRASH 200 g

Je očistný bylinný džem pro péči o růst a kvalitu vlasové pokrývky.


  • (2 ks) Skladem
179 Kč
Kategorie: Pro zdraví
Účinky: Vlasy, kůže, nehty
 

Řídnutí, vypadávání a šedivění vlasů je způsobené nesprávnou výživou, poruchami trávení, znečištěním tlustého střeva, oslabenou činností jater, toxicitou krve, nedostatkem železa, nahromaděným stresem, narušenou funkcí štítné žlázy a hormonální činnosti, dehydratací nebo nadměrným užíváním chemických léčiv. Tyto příčiny se mohou dále projevovat v podobě lupů, vyrážek, ekzémů, dermatitidy, kopřivky, lupénky nebo kandidózy. Za poškozením struktury vlasu stojí také přílišné používání laků či tužidel, časté fénování, nesprávné česání, mytí nebo nepravidelné zastřihování vlasových konečků.

  • Eclipta alba neboli „vládce vlasů“ podporuje optimální stav vlasové pokožky
  • Přispívá ke správné činnosti jater a žlučníku
  • Terminalia bellirica působí jako vnitřní prostředek péče o růst a kvalitu vlasů
  • Glycyrrhiza glabra působí jako antioxidant na revitalizaci pokožky
  • Terminalia chebula pomáhá udržovat zdravou funkci kožní tkáně
  • Emblica officinalis prospívá dobrému trávení a posiluje imunitní systém
  • Asparagus racemosus podporuje duševní pohodu a celkovou vitalitu organismu

Složení: emblica officinalis, eclipta alba, terminalia bellirica, glycyrrhiza glabra, terminalia chebula, asparagus racemosus, vitis vinifera, centella asiatica, juglans regia, anacardium occidentale, cocos nucifera, sesamum indicum, elettaria cardamomum, cinnamomum zeylanicum, zingiber officinale,
piper longum, ghee (přepuštěné máslo), třtinový sirup

Doporučené dávkování: 1 čajovou lžičku (tj. 5g/lžičku) 2–3x denně samostatně nebo zapít šálkem vlažného mléka či vody. Příprava lahodného nápoje: 1 čajovou lžičku rozmíchejte ve 250 ml vlažného mléka či vody.

 

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: