Himalyo TIBET COLLAGEN POWDER 150g

Typ I a Typ II hydrolyzovaného mořského kolagenu obohacený o extrakt z tibetského rakytníku.


  • Objednáno
539 Kč
Kategorie: Pro zdraví
Položka byla vyprodána...
 

Kolagen je spojován s krásou zejména pro svou schopnost zachovat lidskému tělu mládí.  Náš organismus si kolagen dokáže vytvořit sám, ale už od 25. roku věku jeho produkce klesá a od 45. roku se kolagen přestává v našem těle tvořit téměř úplně.  Ač lze proces ztráty kolagenu zpomalit zdravým životním stylem, jeho ubývající hladinu je možné opět doplnit pouze samotným kolagenem.

Prášek Tibet Collagen Powder obsahuje dostatečné množství dvou nejdůležitějších typů kolagenu pro lidské tělo (typ I a typ II) v jejich optimálním poměru.

Od běžně dostupných produktů se tak Tibet Collagen Powder odlišuje především důrazem na přirozené vstřebávání do lidského těla a jeho maximální zabudování do struktur pokožky. Obsahuje proto štěpenou neboli hydrolyzovanou formu kolagenu, která je daleko snáze vstřebatelná. Prášek je navíc obohacený i o rakytník tibetský. Je totiž známo, že lidské tělo dokáže kolagen doplnit jen za podmínky přísunu dostatečného množství vitamínu C. 

Složení 1 dávky (5 g prášku): hydrolyzovaný mořský kolagen typ I (výrobek z ryb) 4 666 mg, mořský kolagen typ II 184 mg, extrakt z aceroly (Malpighia glabra) 100 mg, extrakt z rakytníku tibetského (Hippophae tibetana) 40 mg, sladidlo – steviol-glykosidy 10 mg

Doporučené dávkování: 2 čajové lžičky (5 g prášku) zalijte 2 dl vody (či jiného nápoje), zamíchejte, nechte rozpustit a vypijte.

Upozornění: Není určeno pro děti do 3 let. Užívání v době těhotenství a kojení konzultujte se svým lékařem. Doplňky stravy nejsou určeny k používání jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování!
Uchovávejte v suchu, mimo dosah přímého slunečního záření, při teplotě 10-25 °C.
Ukládejte mimo dosah dětí.

Počet porcí v balení: 30 porcí (30 x 5 g)

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: