Natural Jihlava Mouka mandlová jemně mletá 200 g
Popis
Mandle jsou zdrojem některých vitaminů a minerálů, například hořčíku, fosforu, zinku, vápníku a vitaminu E. Navíc obsahují nenasycené mastné kyseliny, které působí preventivně při některých onemocněních. Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, makrony. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze nahradit částečně běžnou mouku.
Složení: 100% mletá mouka z loupaných mandlí
Cena za měrnou jednotku (1000 g): 495,00 Kč
Podobné produkty
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
5
ZJ
Zdenka Jůvová
velmi spokojená mouka je namletá velice jemně